Huisregels 2021-01-16T14:51:39+01:00

Huisregels vakantiehuisje ’t Is Wad:

 1. Vakantiehuisje ’t Is Wad geeft onderdak aan gasten.
 2. Reserveringen en betalingen kunnen alleen via de website plaatsvinden.
 3. Prijzen zijn inclusief btw en toeristenbelasting en zijn geldig t/m 31 december 2021. (Wijzigingen onder voorbehoud.)
 4. Inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken uiterlijk 11:00 uur.
 5. Sleutel uitgifte en terrugname vindt plaats op afspraak.
 6. Wij gaan ervan uit dat onze gasten verantwoordelijk met de aanwezige spullen omgaan. Eventuele schade wordt op de huurder (=gast ) verhaald.
 7. Verhuurder, vakantiehuisje ’t Is Wad, aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in verband met diefstal, verduistering of verlies van zaken welke zich in de gehuurde ruimte(n) of op het terrein van vakantiehuisje ’t Is Wad bevinden. Deze zaken verblijven in het gehuurde of op het terrein van vakantiehuisje ’t Is Wad voor eigen risico van de eigenaar en/of belanghebbende.
 8. Gasten dienen zich te legitimeren middels een geldig identiteitsbewijs.
 9. Gebreken die opgemerkt worden tijdens het verblijf dienen direct te worden gemeld zodat wij dit op kunnen lossen.
 10. Wij voeren een niet-rookbeleid. Buiten is roken toegestaan. Roken gebeurd op de verantwoordelijkheid van de gast.
 11. Voertuigen kunnen openbaar geparkeerd worden. Parkeren is op eigen risico.
 12. Fietsen kunnen buiten gestald worden achter de poortdeur. Het is niet toegestaan om fietsen binnen te plaatsen.
 13. Klachten: wij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u desondanks een klacht of opmerking hebben dan vernemen wij dat graag zodat wij dit passend op kunnen lossen.
 14. Voor de toegang van het gastenverblijf krijgt de gast een sleutel ter beschikking. Bij kwijtraken van de sleutel wordt deze in rekening gebracht inclusief het cilinderslot.
 15. De gast is verantwoordelijk voor het sluiten en vergrendelen van ramen en deuren als hij niet in de onmiddelijke omgeving is van vakantiehuisje ’t Is Wad. De verzekering dekt geen schade bij insluiping. Eigendommen van vakantiehuisje ‘t Is Wad die verloren gaan door nalatighied van de gast, zullen op de gast verhaald worden.
 16. Dakramen en ramen dienen gesloten te zijn, ook bij hevige regenval/ storm en als hevige regenval/ storm wordt verwacht. Schade die wordt veroorzaakt door inregenen etc, zal op de gast worden verhaald.
 17. Op de reserveringsbevestiging wordt verwezen naar de algemene voorwaarden.
 18. vakantiehuisje ‘t Is Wad kan de reseveringsovereenkomst slechts opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaar of naaste familie en ziekenhuispname. In een deze gevallen zal de eigenaar de gast zo spoedig mogelijk informeren en het volledige bedrag van de aanbetaling restitueren. Elke schade ten gevolge van opzegging zal niet door de eigenaar worden vergoed.
 19. Indien u door onverwachte omstandigheden wilt annuleren kan dat 7 dagen voor de reserveringsdatum. Betaling wordt dan terruggestort.
 20. Als u niet komt opdagen dan wordt het volledige reserveringsbedrag in rekening gebracht.
 21. Als u voortijdig vertrekt vindt er geen restitutie plaats.
 22. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Download .PDF