Reserveren 2021-04-21T13:29:01+02:00

Overnachten in
vakantiehuisje
‘t Is Wad

Kom overnachten in een uniek vakantiehuisje in Friesland aan de Waddenzee.

In ons vakantiehuisje hebben we plaats voor één gezelschap bestaande uit maximaal vier personen. U verblijft in intieme slaapkamers met een één -en of tweepersoonsbed. Aangrenzend bevindt zich de moderne badkamer met douche. Vakantiehuisje ‘t Is Wad is geheel gemoderniseerd. Een uitgelezen kans om te ontspannen in een landelijke omgeving direct gelegen aan de Waddenzee!

Beschrijving

U heeft de beschikking over uw eigen vakantiehuisje welke van alle gemakken en luxe is voorzien. Zo is er een woonkamer met aparte keuken waar u uw eigen maaltijd klaar kunt maken. Aangrenzend bevindt zich het separate toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers met de bijbehorende badkamer. Vakantiehuisje ‘t Is Wad is gevestigd in het historische plaatsje Moddergat direct gelegen aan de Waddenzee. Het is een fantastische rustige omgeving om helemaal bij te komen, met de unieke Waddenzee letterlijk voor de deur.

Voorzieningen

Het verblijf in vakantiehuisje ‘t Is Wad is inclusief linnengoed. Uiteraard is er wifi aanwezig. Parkeren kan op de openbare parkeergelegenheden.

Omgeving

Vakantiehuisje ‘t Is Wad ligt direct aan de Waddenzee in het historische plaatsje Moddergat in het uiterste noorden van het mooie Friesland. Het is landelijk gelegen in een prachtig natuurgebied. U kunt er wadlopen, fietsen, wandelen en natuurlijk in alle rust genieten van de natuur. Het museum ’t Fiskerhúske is de moeite waard om te bekijken.

Huisregels

Bekijk Online

*Huisdier niet toegestaan.
*Roken niet toegestaan.

Prijzen

Maximaal 4 personen, minimaal 3 nachten. € 140,- per overnachting.

Genoemde prijs is inclusief linnengoed, schoonmaakkosten en belastingen.

Prijs per nacht

€ 0